Hlavní obsah

V Karviné startuje nejrozsáhlejší oprava silnic, řidičům způsobí komplikace

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od úterý 7. dubna Správa silnic Moravskoslezského kraje začne s rekonstrukcí vnějšího okruhu Karviné o délce přes 4 kilometry. Město tak zažije velký dopravní nápor, navíc s řadou omezení.

Foto: Milan Haluška
Článek

Práce jsou rozděleny na několik etap až do 25. června, kdy by měly veškeré opravy skončit. Jedná se o opravy vnějšího okruhu města o délce 4140 m, který zahrnuje ulice Havířská, Leonovova, třídy Těreškovové a Kosmonautů.

Opravy v měsíci dubnu

Práce budou zahájeny v úterý 7. dubna, a to v úseku od bývalého dopravního inspektorátu, tedy od křižovatky ulic Bohumínská, Havířská a Svatopluka Čecha, až po policejní ředitelství (křižovatka ul. Havířská a tř. Osvobození).

Opravy dále proběhnou v úseku od kruhového objezdu u Kauflandu až po Tyršovu ulici. Zde budou práce zahájeny 10. dubna.

O den později rekonstrukce začne i v úseku od ulice Prameny až po třídu 17. listopadu.

Další dopravní omezení přinese výstavba kruhového objezdu na současné křižovatce ulic Sportovní, Havířská a Jaroslava Vrchlického. Výstavba okružní křižovatky zde proběhne od 11. do 20. dubna. Po dobu výstavby nebude umožněn vjezd na kovonský most všem motorovým vozidlům včetně autobusové dopravy.

Lidé se musí připravit na uzavírky, objízdné trasy či možné zpoždění autobusových linek.

Reklama

Výběr článků

Načítám