Hlavní obsah

V Kácově se uskuteční Fit Defence Camp 2020

Novinky, Helena Šebestová

Mnoho z nás bude letos trávit dovolenou v Čechách. Pokud hledáte způsob, jak si po karanténně zvýšit kondici, udělat něco pro zvýšení svého bezpečí a nebo prostě získat v létě nové zážitky a poznat zajímavé lidi, máme pro vás tip: Fit Defence Camp – dvoudenní pobytové soustředění v Kácově u Sázavy.

Foto: Sebeobrana Praha

Fit Defence Camp 2020 se soustředí na sebeobranu a kondici.

Článek

Hlavním tématem campu je sebeobrana v kombinaci s tréninkem univerzální kondice. Program zajišťují zkušení instruktoři spolku Sebeobrana Praha, odchovaní na FTVS UK.

V rámci programu si procvičíte základní i pokročilé techniky sebeobrany, zlepšíte svou sílu a vytrvalost, spálíte pár kalorií ve specifickém kruhovém tréninku a v neposlední řadě zapomenete na strasti všedních dní v pohádkové krajině okolí řeky Sázavy.

Fit Defence Camp 2020 se koná od čtvrtka 16. 7. (od 15:00) do soboty 18. 7. (12:00) ve Sporthotelu Kácov (zhruba 70 km od Prahy). Další informace naleznete v události na Facebooku nebo na webových stránkách.

Hlavním instruktorem je zkušený mnohostranný sportovec Adam Zdobinský – odborný asistent na UK FTVS, 2. DAN karate shotokan, trenér licence A – karate, certifikovaný instruktor sebeobrany, osobní a kondiční trenér, mistr Evropy karate JKA (2008, 2009, 2012, 2017), vicemistr světa karate WKC (2011), BJJ blue belt, vítěz evropského šampionátu WoW v grapplingu…

Reklama

Výběr článků

Načítám