Hlavní obsah

V Horních Beřkovicích O sexu převážně nevážně

Novinky, Dagmar Vačiljová Stehlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Multifunkčním centru v Horních Beřkovicích vystoupí 28. května od 19:30 hodin se svým programem známý sexuolog MUDr. Radim Uzel. V programu účinkuje také písničkářka Simona Klímová.

Foto: Dagmar Stehlíková

pozvánka

Článek

Lékař se se svými zábavnými pořady O sexu převážně nevážně těší velké oblibě po celé republice i v médiích. Tradičně bude vyprávět zábavné historky ze své dlouholeté praxe, u některých z nich se možná i on sám začervená. Vyprávění doplní hudbou a zpěvem písničkářka Simona Klímová.

Akce proběhne v moderním, multimediálním, vzdělávacím a kulturním centrum, kde probíhají inscenace divadelních her, koncerty, výstavy, divadelní a filmová představení, projekce, přednášky, umělecké projekty a workshopy. Toto multicentrum bylo vybudováno v objektu býv. kostela sv. Václava v areálu Psychiatrické nemocnice v Horních Beřkovicích.

Většina kulturních akcí pořádaných multicentrm je přístupná školám, odborné i laické veřejnosti a mají za úkol bourat pomyslné bariéry mezi okolním světem a nemocnicí (dříve léčebnou), která si léta neprávem nesla cejch něčeho tajemného a negativního.

Hudba, divadlo či film napomáhají pacientům zachytit a pojmenovat vnitřně prožívaný chaos a posunout se na cestě k jeho porozumění a uzdravení. Kromě léčebné funkce přináší pořádání kulturních aktivit - jako jsou (koncerty, výstavy, divadelní a filmová představení, projekce, přednášky, umělecké projekty a workshopy) - také zisk emoční - (úleva od akutních tíživých symptomů) a socializační.

Reklama

Výběr článků

Načítám