Hlavní obsah

V Domažlicích poradí, jak najít nové obchodní partnery

Novinky, Martina Surynková

Hledáte nové obchodní partnery? Den otevřených dveří sítě Enteprise Europe Network - poradí, jak je najít za hranicemi.

Článek

Uvažujete o rozšíření podnikání či již zkušenost se zakázkami v zahraničí máte, ale nejste si jisti, že děláte vše správně. Možná hledáte nové odběratele, nebo přemýšlíte, jak nahradit stávající dodavatele. Právě vás zveme ne informační den sítě Enterprise Europe Network pořádaný v Domažlicích 23. října od 13 do 16 hodin v hotelu Sokolský dům, náměstí Míru 121. 

Síť Enterprise Europe Network pomůže začínajícím i zkušeným podnikatelům - nabízí bezplatnou konzultaci o možnostech mezinárodní spolupráce, zpracuje profil vaší firmy a vloží jej do své databáze. V případě zájmu provede cílenou rešerši nových partnerů, jejímž výsledkem budou kontakty na potenciální obchodní partnery. Také poradí, jak poskytovat služby v zahraničí a jak správně realizovat zakázky. Informuje rovněž o potřebné zahraniční legislativě.

Služby jsou poskytovány bezplatně, protože síť Enteprise Europe Network je v České republice podporována z Rámcového programu EU pro konkurenceschopnost a inovace a Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR. Akce se koná v rámci Týdne malých a středních podniků 2012.

Reklama

Výběr článků

Načítám