Hlavní obsah

V Bystřici se bavili dospělí i jejich děti

Novinky, Miroslav Slaninák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně nadešel den s velkým D – 1. červen 2019, který očekávaly nejen děti bystřické základní i mateřské školy, ale i rodiče a přátelé školy. Děti si užily svůj svátek a zároveň předvedly své dovednosti. Pod vedením svých pedagogů připravily nádherný program pro již tradiční Školní radovánky.

Foto: Miroslav Slaninák

Vystoupení dětí mateřské školy Bystřice

Článek

Počasí bylo od ranních hodin úžasné a všichni si mohli užít tento slavnostní den s dětmi a přáteli. Nejen program byl pestrý. Spolek rodičů se postaral o skutečně výborné pohoštění a organizaci celého průběhu této akce. Všichni návštěvníci si mohli vychutnat skvělé maso z grilu, francouzské palačinky, fritované speciality, domácí zákusky našich maminek a babiček a další pochutiny.

I atrakce v celém areálu školy zpříjemňovaly sobotní odpoledne, a to především kolotoče, které si mohly užít všechny děti zdarma. Spolek rodičů zajistil velkou LED obrazovku, na které mohli dokonce i senioři zhlédnout celý program.

Děti vystupovaly dle ročníků, ale tematika se lišila věkem dětí. Po úvodních proslovech vedoucího Spolku rodičů Miroslava Slanináka a ředitele základní a mateřské školy Jana Čechury se o průvodní slovo postarali žáci 9. tříd, a to Eliška Koštovalová a Tomáš Kuźma.

Mateřská škola si připravila nádherný program, jehož základem byly písně o barvách. Samozřejmě i děti byly rozlišeny barevnými tričky s různými ptáčky, které reprezentovaly jednotlivá oddělení. Závěrem si společně zatančily děti i učitelky s padákem.

Poté již následovalo vystoupení 1. stupně, které se věnovalo ročním obdobím a cvičení se zúčastnili všichni. Připravili si cvičení na téma jaro, léto, podzim a zima. 2. stupeň také nezklamal. Diváci zhlédli různé taneční variace, např. disko tanec, šmoulové, probuzení v retro a usínání v moderně. Celý program završilo vystoupení 9. tříd. Inspirovaly se filmem Bohemian Rhapsody a ani jedno oko nezůstalo suché. Byli prostě skvělí.

Odpoledne všem zpříjemnilo vystoupení skupiny Druhá náhoda a večer účastníci strávili za doprovodu již klasické diskotéky v režii DJ Sagana.

Všichni si zaslouží poděkování. Děti za krásný program, vedení školy, učitelé a ostatní zaměstnanci za nácvik programu a organizaci v průběhu celé akce. Rodičům patří dík za finanční dary, zákusky, pomoc při přípravě stánků, pomoc při prodeji ve stáncích během radovánek a pomoc při úklidu areálu. Veškerý servis byl zajištěn ve 12 stáncích a 4 vstupech. Celkem akci zajistilo 55 lidí, kteří se o účastníky akce starali až do 1 hodiny v noci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám