Hlavní obsah

V Budišovicích se už chystá tradiční myslivecký ples

Novinky, Jan Grossmann

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve druhé polovině ledna se obyvatelé Budišovic opět po roce dočkají mysliveckého plesu. Hostitelská vesnice zve na své území všechny, kteří chtějí za málo peněz získat hodně muziky, tance a společenského vyžití.

Článek

Devatenáctého ledna příštího roku se v Budišovicích, nenápadné obci v okrese Opava, uskuteční každoroční Myslivecký ples.

Návštěvníci se mohou těšit na živou hudbu, o kterou se postará tradiční a divácky oblíbený umělecký band Standa Banda. Repertoár přislíbené kapely, vystupující na společenských a kulturních akcích, se opírá výhradně o známé hity a retro písně českých a československých interpretů a kapel. Jinak tomu nebude ani tentokrát.

Vstupenky je možné již nyní kupovat v prostorech obecního úřadu, který je rovněž dějištěm společenské akce. K občerstvení budou k dispozici mj. moravská vína, svatební koláče a okolo desáté hodiny večerní i poctivá omáčka, která už se stala koloritem každoroční zábavy.

Vrcholem a zlatým hřebem večera bude tradiční tombola. Pro nikoho nebude jistě překvapením, že se v jejím půlnočním slosování ve velké míře vyskytne zvěřina. Hlavní cenu představuje divoké prase. Lidové veselí bude pokračovat až do sobotních ranních hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám