Hlavní obsah

V Březové u Sokolova vystoupí známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a muzikant Petr Vondráček

Novinky, Michal Bedeč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stane se tak v úterý 7. května v kinosále březovského Kulturního domu a Multifunkčního centra, kde se od 19:00 hodin představí v zábavném programu s názvem Hvězdy, jak je neznáte.

Foto: Michal Bedeč

Část plakátu věnovaného akci.

Článek

Jedná se o formát ve stylu talk show, který si získal u diváků velkou oblibu. V každém díle účinkují dvě známé osobnosti různých profesí či společenského zařazení, aby společně s moderátorem Václavem D. Kosíkem vytvořili pro publikum neopakovatelnou atmosféru daného okamžiku, přičemž publikum bude spoluvytvářet náplň mluveného slova i hudby.

V Březové pořad již svou premiéru měl, konkrétně v roce 2012 přivítali diváci takové hvězdy, jako jsou herečka Jiřina Bohdalová nebo zpěvák Bohuš Matuš.

Hlavním účinkujícím letošního programu bude jeden z nejznámějších šéfkuchařů v ČR, majitel několika vyhlášených restaurací a televizní osobnost známá z mnoha kuchařských pořadů Zdeněk Pohlreich. Ten nedávno ukončil natáčení svého nejznámějšího televizního pořadu Ano, šéfe, kde pomáhal napravovat restaurace po celé republice a díky kterému se dostal do povědomí široké veřejnosti. Nadále vede v Praze tři restaurace a věnuje se i natáčení dalších pořadů pro TV Prima.

Sekundovat mu bude známý zpěvák, herec a moderátor Petr Vondráček. Frontman kapely Lokomotiva, jenž má hudebně blízko k žánru rokenrol, se proslavil mimo jiné účinkováním v pořadu Politické harašení aneb S politiky stále netančíme, herecky se angažoval v televizních seriálech Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy a jako moderátor figuroval několik let v zábavném pořadu Hádej, kdo jsem. V pořadu se postará o hudební stránku.

Zdeněk Pohlreich je člověk, který si za dobu desetiletého účinkování v TV získal nejen profesní respekt, ale také oblibu u mnoha lidí z řad veřejnosti. Toto bude navíc jeho první účinkování v Karlovarském kraji v podobném pořadu, i proto očekává pořadatel velký zájem o vstupenky.

Ty si lze v ceně 350 Kč zakoupit či zarezervovat online na www.mfc-brezova.cz nebo v infocentru městského úřadu na Březové.

Reklama

Výběr článků

Načítám