Hlavní obsah

Už pošesté se v Praze-Letňanech uskuteční veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzhledem k tomu, že se veletrh For Pets v PVA Expo Praha rok od roku rozrůstá, letos bude poprvé představen v nové výstavní hale. Navštívit jej můžete společně s dalšími třemi veletrhy pod hlavičkou FOR FAMILY ve dnech 7. – 10. dubna.

Foto: for pets
Článek

Na výstavišti v Letňanech v hale č. 3 vám představí vystavovatelé novinky pro nadcházející sezónu. Připravena je na nabídka pelíšků, obojků, vodítek, oblečení nebo hraček. Chybět zde nebudou ani přední čeští distributoři a výrobci krmiv, na jejichž stáncích se můžete poradit s odborníky o výživě a specifických potřebách svých mazlíčků. Vystavovatelé mají pro čtyřnohé členy rodiny připraveny i ochutnávky krmiva, doplňků stravy i nejrůznějších pamlsků

Nedílnou součástí výstavní části je také pestrý doprovodný program. Hlavní partner doprovodného programu, Nadace na ochranu zvířat, připravil pro návštěvníky zajímavý odborný, ale přitom divácky zábavný a atraktivní program. Dog dancing, Hersenwerk – hlavolamy pro psy, ukázky výcviku a práce záchranářských, asistenčních a vodících psů, stejně jako gymnastický výcvik, fyzioterapie, trénink, agility a spousta dalších atraktivních sportů - to je jen malý výčet ukázek, které celé čtyřdenní veletržní dění oživí.

K vidění zde bude také výstava morčat a hlodavců Českého svazu chovatelů, nebo výstava zakrslých králíčků a závody v králičím hopu. Nově budou moci návštěvníci zhlédnout výstavu a exhibici miniaturních koní Asociace miniaturních koní. Kromě ukázek a přednášek na pódiu v hale 3 bude probíhat také po celou dobu v hale číslo 6. 

Zkrátka nepřijdou ani milovníci koček. Po celé čtyři dny konání veletrhu bude v PVA Expo Praha v Letňanech probíhat umisťovací výstava koček, na které si budou moci zájemci vybrat nového kočičího kamaráda z některého z útulků, které se do této akce zapojily.

V průběhu veletrhu se mohou zájemci zastavit u odbornice na převýchovu problémových koček Kláry Vodičkové, která ráda zodpoví otázky týkající se výchovy těchto domácích mazlíčků. Poradna s odborníky na téma výživy, výchovy, tréninku nebo zdravotních obtíží bude probíhat rovněž na stánku Nadace na ochranu zvířat. Odborníky z oboru chovatelství nebo veterináře bude možno zastihnout také na expozicích jednotlivých vystavovatelů. 

Další informace o veletrhu najdete na stránkách www.for-pets.cz nebo na facebooku www.facebook.com/VELETRHFORPETS.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám