Hlavní obsah

Ústečtí stolní tenisté v přípravě na novou sezónu nezahálí

Novinky, Milan Řehák

Stolní tenisté třetiligového klubu TTC Ústí nad Labem, kteří pro příští sezónu posílili své řady o vynikajícího hráče z TJ Krupka Marka Vaniše a nejlepšího krajského dorostence Michala Míta z SKST Teplice, v přípravě nezahálí.

Foto: Milan Řehák

TTC UL

Článek

Odjeli společně s nadějnou mládeží, kterou v Ústí nad Labem trénuje jeden z nejlepších trenérů v kraji Martin Merker, do Německa na soustředění. Plné nasazení v tréninku mládeže i dospělých hráčů podpořil Miroslav Cecava, dvojnásobný mistr Evropy z roku 2011 v kategorii M50 v singlu i deblu ve stolním tenise.

Jak si samotní hráči chválí, Miroslav Cecava je jeden z nejlepších sparingů, hráčů a poradců, který vždy má po ruce radu a své obrovské zkušenosti přenáší do přípravy celého mužstva včetně dětí.

TTC Ústí nad Labem dále vysílá své mladíky a dorostence na 25. ročník Satellite Tour, mezinárodní turnaj, který patří každoročně k nejprestižnějším. Desítky mezinárodních zápasů a maximální vytíženost hráčů v třech turnajích na sebe navazujících budou poslední generálkou na ligové soutěže v nové sezóně.

Seriál tří turnajů odstartuje ve slovenských Topolčanech v neděli 13. srpna. Poté se uskuteční druhý turnaj v Havířově 16. srpna a třetí turnaj v Hluku 19. srpna, kde se také celý seriál uzavře.

Karel Seibert, předseda klubu TTC Ústí nad Labem, své hráče připravuje z pozice hrajícího kapitána na sezónu, ve které představí jednu z opor Marka Vaniše a zároveň i žolíka v mladém a nadějném dorostenci Michalu Mítovi.

Trenér mládeže Martin Merker se po celé prázdniny bude věnovat svým svěřencům z řad mladších žáků a Michalovi Mítovi, který by chtěl popáté obhájit titul Přeborník Ústeckého kraje a bojovat v ligové soutěži o co nejlepší umístění jak své, tak svého týmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám