Hlavní obsah

Ústecký klub Doma bude při Mikulášském řádění patřit dětem i rockerům

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 2. prosince se v ústeckém legendárním klubu Doma uskuteční Mikulášské řádění, které bude patřit dětem i rockerům.

Foto: Petr Štrympl

kapela Cumbal na Fírfestu 2011

Článek

Ústecký klub Doma bude patřit dětem, čertům ale i rockerům. V pátek 2. prosince se zde budou konat Ufírovské vánoce aneb Mikulášská s Ufírem. Vánoční akci pořádají pořadatelé úspěšného letního hudebního festivalu Fírfest.

Večer pro děti zahájí dětský pěvecký sbor Terasáček se svým pásmem vánočních písniček a koled. Dárečky pro děti vyčaruje kouzelník Vendelín a také nás navštíví čert, Mikuláš a anděl, kteří hodné děti obdarují malým sladkým dárkem.

Po dětském programu začnou rockové vánoce pro dospělé návštěvníky. Pozvání přijali mladí pekelníci Hellrockers, mostecká sestava Cumbál, která na letním festivalu sklidila velký úspěch, a na závěr celou akci uzavřou divocí predátoři domácí scény New Black Jack - ti slíbili spoustu hostů.

Tato předvánoční akce je věnována také zoologické zahradě v Ústí nad Labem, protože zde bude řediteli ústecké ZOO předán šek na adopci zvířete, které bude tým Fírfest 2011 sponzorovat.

Pokud si budou chtít rodiče pro své dítě přinést mikulášský balíček, tak mají určitě možnost, pořadatelé slíbili, že Mikuláš bude s čertem budou každému k dispozici.

Večer začíná v 17 hodin a vstupné je 80 Kč, děti v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám