Hlavní obsah

Ústecké legendy míří na Kopeček

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě známé ústecké kapely se představí na taneční rockové zábavě Na Kopečku v Ústí nad Labem. Pořadatelé tak chtějí obnovit akce, které se pořádaly jako klasické taneční.

Foto: pořadatel

plakát na akci

Článek

Příjemný večer tak prožijí posluchači ústeckých kapel Stará Škola a U.X.B. a zavzpomínají na svá mladá léta. V roce 2003 vznikla kapela U.X.B., jejíž členové byli věrní posluchači kapely Stará Škola, která také vystoupí se svým programem.

"Právě tento večer bude velice netradiční. Když jsme dali dohromady kapelu UXB a začali podobné taškařice pořádat, měli jsme velmi často jako hosty kapelu Stará Škola. Myslíme si, že možná tak trochu oprášíme zapomenuté vztahy, lásky a zavzpomínáme si i my ve středním věku na naše mládí. Také půjde o vzpomínku a třeba i o znovuzrození tradice pořádání podobných akcí v Ústí nad Labem," prozradil pořadatel Jan Domecký.

Akce konaná v pátek 19. dubna v sále Na kopečku tak není klasickým koncertem, ale právě rockovou zábavou jako za starých časů. Začátek v 19 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám