Hlavní obsah

Urologická ambulance Nemocnice Mělník rozšířila ordinační hodiny

Novinky, Lucie Zikmundová

Další ordinační den bude má od úterý 16. dubna urologická ambulance mělnické nemocnice. „Od zavedení novinky si slibujeme zkrácení čekací doby pro naše pacienty," uvedl lékař Michal Brychcín. Nově se lidé mohou objednávat také e-mailem.

Foto: Lucie Zikmundová

MUDr. Michal Brychcín v nové urologické ambulanci Nemocnice Mělník s prvním pacientem.

Článek

Předností mělnické urologie je zajištění akutní urologické péče na chirurgické příjmové ambulanci 24 hodin denně s možností okamžité hospitalizace a adekvátní léčby na lůžkách chirurgického oddělení.

Počet ošetřených pacientů rok od roku narůstá. Jestliže před pěti lety pro zhruba 700 pacientů stačil jeden ordinační den, dnes počet ošetřených klientů přesahuje 4000. "Ordinace třikrát týdně nestačí a čekací doby jsou pak neúměrně dlouhé," vysvětlil MUDr. Brychcín, proč se nemocnice rozhodla rozšířit ordinační dobu o další den a přesunout ambulanci do budovy polikliniky.

Za zvyšováním počtu urologicky nemocných pacientů je stárnutí populace. "Velkou roli hraje také prevence a velikost našeho regionu," dodal lékař Michal Brychcín.

Ambulance poskytuje komplexní urologickou a andrologickou péči v těsné spolupráci s dalšími odbornými ambulancemi, zejména gynekologickou a onkologickou.  

Novou urologickou ambulanci najdou pacienti ve 2. patře polikliniky.

Objednávat se mohou na telefonu 315 639 315 během ordinační doby a nebo e-mailem na urologicka.ambulance@nemocnicemelnik.cz

Lékař v urologické ambulanci ordinuje každý den s výjimkou čtvrtka, kdy je operační den. Dvakrát v týdnu má ambulance také odpolední ordinační hodiny. Přesný rozpis naleznou pacienti na webu mělnické nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám