Hlavní obsah

Umísťovací výstava bude hledat kočkám nové domovy

Novinky, Hana Nehybová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte o novém domácím mazlíčkovi? Přijďte si v sobotu 18. dubna vybrat kočičku nebo pokud už nějakou máte, tak jí vyberte kočičího kamaráda. Nákupem v charitativním krámku pak podpoříte aktivity pořádajícího sdružení Kočky SOS Hodonín.

Foto: Kočky SOS Hodonín

Kočička Piha čeká v útulku na své doma již dva roky

Článek

S cílem najít vhodným kočičkám nový domov se v Brně nyní bude konat umísťovací výstava opuštěných koček, kterou pořádá již po čtvrté Občanské sdružení Kočky SOS Hodonín ve spolupráci se Základní organizací chovatelů koček Brno 36.  

V sobotu 18. dubna si v době od 10 do 17 hodin můžete nejen přijít vybrat svého nového domácího mazlíčka, ale také se dozvíte něco zajímavého ze života koček. Na 13. hodinu je totiž připravena přednáška na téma problematiky otrav u koček a látek toxických pro kočky. 

Na umísťovací výstavu zvou její organizátoři i ty, kteří o novém mazlíčkovi neuvažují. Děti se mohou těšit na malování na obličej a v charitativním krámku sdružení je možné nakoupit dárky nejen s kočičí tematikou, ale také potřeby i hračky pro vaše kočičky. 

Převážnou většinu příjmů Sdružení Kočky SOS Hodonín tvoří adopce koček na dálku a drobné příspěvky celé řady soukromých dárců, bez nichž by toto občanské sdružení vůbec nemohlo fungovat. Sdružení se totiž stará i o venkovní divoké kočky, nejen krmením, ale také zajištěním veterinární péče a kastracemi a jejich aktivitu můžete na výstavě podpořit zejména nákupem v jejich charitativním krámku.

Po celý čas výstavy je také možnost darovat sdružení krmivo pro jejich venkovní svěřence. Nebo si rovnou domluvit trvalou podporu v podobě adopce některé kočičky na dálku. 

Čtvrtá umísťovací výstava se koná v sobotu 18. dubna v areálu SOŠ Emila Holuba v Brně-Husovicích na ulici Dukelská č. 65. Vstupné je 50 Kč, děti mají vstup zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám