Hlavní obsah

Ukrajinka hledala prodejný odpad, uvěznila se přitom v kontejneru

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženu ukrajinské národnosti museli v pondělí 12. března zachraňovat pražští hasiči z kontejneru na elektroodpad. Stalo se tak v Praze-Vinohradech, ženu si po vysvobození převzali policisté.

Foto: HZS Praha - Radek Krahulík

Žena uvězněná v kontejneru

Článek

Do Kolínské ulice v Praze 3 vyrazili hasiči po čtvrté hodině odpolední a na místě objevili šestatřicetiletou ženu v kontejneru na elektroodpad. Podobný případ se stal dnes v Jihlavě, kde do podobného kontejneru vlezl uprchlík z dětského domova.

Žena hledající předměty k možnému prodeji vlezla do kontejneru celá a nemohla se dostat ven. Hasiči museli kontejner rozstříhat, aby ženu vyprostili. Žena zraněná nebyla a po vysvobození si ji převzala cizinecká policie.

„Vzhledem k tomu, že ukrajinsky hovořící žena u sebe neměla žádné doklady, přivolaná hlídka cizinecké policie ji eskortovala na oddělení ke zjištění totožnosti. Po provedených úkonech pak šestatřicetiletá žena podala vysvětlení k celé věci,“ sdělila pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám