Hlavní obsah

Třetí ročník hudebního festivalu Letiště startuje již tento víkend

Novinky, Marta Kloučková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival s originálním programem se koná v sobotu na letišti v Hranicích a nabídne deset kapel a deset DJs. Návštěvníci se mohou těšit na house, hip hop, elektro, indie, future beats, jazz i meditaci.

Foto: archiv festivalu Letiště

Třetí ročník festivalu Letiště se koná již tuto sobotu.

Článek

Festival Letiště odstartuje již potřetí. Jeho letošní podtitul "Stahují se mračna" odkazuje k nepřízni počasí dosavadních ročníků. Organizátoři však tuto skutečnost berou s nadhledem a humorem sobě vlastním a návštěvníkům vřele doporučují, aby si s sebou přibalili pláštěnky. "Prokletý festival Letiště už nechce své návštěvníky klamat odkazy na norské předpovědi počasí. Přijímá svůj osud a připravuje se na nejhorší," dodávají s nadsázkou.

Zásadní informací zůstává, že i pro letošní ročník připravili organizátoři nadupaný line-up. Na venkovním podiu vystoupí taneční, hip hopoví i experimentální DJové, producenti a selectoři; tahounem festivalu je například Andělem oceněný HRTL nebo Jimmy Pé.

V tradičním šapitó zahrají jedny z nejlepších kapel nastupující generace alternativní hudby. Návštěvníci se mohou těšit na indie rockové Ghost of You, hip hop v podání Dounyho a Fudjy, beaty budoucnosti přinesou The High Corporation a Carpet Cabinet a housový set ze sady hrnců vykouzlí Noisy Pots. A to zdaleka není vše. Festival Letiště, který je i letos HateFree, byste si zkrátka neměli nechat ujít.

Vstupenky lze získat v předprodeji Go Out za 200 Kč či na místě za 250 Kč.

Více informací naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám