Hlavní obsah

Tradiční jarní setkání sběratelů všech oborů v Polici nad Metují

Novinky, Martina Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 18. března se na sále Pellyho domů v Polici nad Metují uskuteční první letošní setkání sběratelů. Setkání již tradičně bez omezení specializací, setkání sběratelů všech myslitelných „věcí“ a oborů. Návštěvníci si tak budou moci prohlédnout velice pestrou nabídku nejen místních sběratelů.

Foto: Martina Váňová
Článek

Setkání, které pořádá Klub sběratel Policka, který působí pod Muzeem papírových modelů, se uskuteční na sále Pellyho domů od 8 do 13 hodin. K vidění budou mince staré i nové, české i cizí, známky, pohlednice, zápalkové nálepky, odznáčky, knihy, pivní etikety, obaly od čokolád, ubrousky, známky a další.

Klub sběratelů Policka na letošní rok vydal dva typy kapesních kalendáříků a plánuje vydat další zápalkovou dárkovou kazetu s motivy Policka.

Na setkání jsou srdečně zváni všichni návštěvníci, které těší pohled na staré vzácnosti. Všichni návštěvníci obdrží volnou vstupenku do Muzea papírových modelů v Polici nad Metují, kde mají místní sběratelé místnost se stálou expozicí, ukázkou sbírkových předmětů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám