Hlavní obsah

Tomáš Klus, Mig 21, Chinaski a mnoho dalších hvězd vystoupí na Holešovské Regatě 2015

Novinky, Petra Svěráková

Kdo se představí na Holešovské Regatě 2015? Pořadatelé mají jasno a tak odtajnili kapely a zpěváky, kteří vystoupí na příštím ročníku oblíbeného rodinného festivalu.

Foto: Petra Svěráková

Holešovská Regata 2015 se opět uskuteční v zámeckém parku holešovského zámku.

Článek

Tomáš Klus se speciálním koncertem v pátek, a v sobotu pak Chinaski, Mig 21, David Koller s kapelou, Ivan Mládek a Banjo Band, Mňága a žďorp a Gipsy.cz budou hvězdami příštího ročníku oblíbeného rodinného festivalu, který se opět uskuteční v krásném prostředí zámeckého parku a zámku v Holešově.

Příští rok bude Holešovská Regata slavit půlkulatiny, uskuteční se totiž už popáté a stejně jako letos i příští rok bude festival probíhat ve dvou dnech – v pátek 19. a v sobotu 20. června 2015.

„Letos byl festival poprvé dvoudenní, a musím říct, že se nám to osvědčilo. Návštěvníci byli spokojeni, v pátek si zašli na večerní koncert, a v sobotu pak už případně i s dětmi tady strávili celý den. Takže jsme u tohoto modelu zůstali. V pátek 19. června bude festival patřit speciálnímu koncertu Tomáše Kluse s kapelou. Sobota 20. června pak bude hlavním festivalovým dnem se všemi ostatními zpěváky, kapelami, přehlídkou plavidel a doprovodným programem,“ řekl ředitel festivalu a pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

Kromě hlavních hvězd vystoupí i další kapely a zpěváci, chybět nebude ani bohatý doprovodný program včetně hlavní Soutěže netradičních plavidel a recesní Mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky.

„Ty podstatné účinkující jsme dnes zveřejnili, ale i tak mohu bez nadsázky říct, že to není úplně všechno. Máme ještě rozpracováno několik překvapení v rámci doprovodných programů festivalu a intenzivně o nich jednáme,“ uvedl Michal Žáček. Podrobnosti o celé náplni programu plánují pořadatelé zveřejnit v únoru na tradiční tiskové konferenci.

Už od 1. prosince ale bude zahájen předprodej vstupenek a nutno upozornit, že do konce roku budou za nejvýhodnější ceny.

„Před rokem měl velký ohlas předvánoční prodej. Počty vstupenek, které putovaly jako dárky blízkým pod vánoční stromeček, šly do tisíců... A myslím, že i letos – díky skvělému obsazení – vstupenka na Regatu jako dárek potěší. Potěšující bude určitě i skutečnost, že ceny vstupenek zůstanou stejné, jako loni. Díky všem partnerům festivalu, kteří bez výjimky potvrdili podporu i pro ročník 2015, nemusíme zdražovat ani o korunu. Obzvlášť ceny v první fázi předprodeje do konce tohoto roku, jsou více než lidové,“ vysvětlil Michal Žáček.

Generálním partnerem festivalu je na základě dlouhodobé smlouvy společnost Enapo, hlavními partnery jsou pak společnosti Gienger, Continental Barum, Elko EP a Nestlé.

Všechny informace o cenách vstupenek, programu atd. najdou zájemci na stránkách www.holesovskaregata.cz a také facebookovém profilu festivalu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám