Hlavní obsah

Termální bazény Wellness Horal navštívilo za první rok přes 80 tisíc lidí

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Termální bazény Wellness Horal v resortu Valachy ve Velkých Karlovicích navštívilo loni, za první rok existence, 40 550 platících návštěvníků a stejné množství hotelových hostů, kteří mají vstup v ceně ubytování. Bazény se tak ve Zlínském kraji zařadily mezi nejnavštěvovanější výletní cíle.

Foto: archiv resortu Valachy

Termální bazény Wellness Horal loni přilákaly desetitisíce milovníků koupání.

Článek

„Jsme nadmíru spokojeni, návštěvnost předčila očekávání. Bazény hojně využívají nejen naši hoteloví hosté, ale také další turisté ubytovaní v hotelech, penzionech a chatách v okolí i „jednodenní“ návštěvníci z různých koutů Moravy a ze Slovenska včetně lyžařů a běžkařů. Díky termálním bazénům se také zvýšila návštěvnost našich hotelů, protože nabízejí zábavu v každém ročním období a za každého počasí. O tom, že si termální bazény získaly u lidí oblibu, svědčí fakt, že již během prvního roku existence se nám podařilo získat prestižní Cenu Kudy z nudy za Podnikatelský počin sezóny. V této hlasovací soutěži CzechTourismu o nejzajímavějších aktivitách v cestovním ruchu rozhoduje veřejnost,“ uvedl ředitel Wellness Horal Martin Pařízek.

Termální bazény Wellness Horal, které se veřejnosti otevřely 2. ledna 2011, se nacházejí v karlovickém hotelu Horal. Areál tvoří plavecký bazén dlouhý 20 metrů, stejně velký zábavně relaxační bazén s jeskyní, divokou řekou a dalšími vodními atrakcemi, dětský bazén, Vital bar a venkovní i vnitřní odpočinková terasa s lehátky. Bazény jsou plněny vodou z vlastního vrtu z hloubky 100 metrů, která je obohacována o sůl a dohřívána k teplotě termálních pramenů na 36°C, díky soli a minerálním látkám má příznivý vliv na pokožku. Kapacita areálu je 130 návštěvníků.

„Velmi dbáme nejen na vysokou kvalitu služeb, ale i na to, abychom lidem pobyt u nás zpestřili a udrželi si stálé návštěvníky. Zavedli jsme proto věrnostní program s jedenáctou návštěvou zdarma či bezplatným vstupem v den narozenin a připravujeme i doprovodné programy. Například každou první sobotu v měsíci organizujeme Saunovou noc s prodlouženou otevírací dobou a koupáním i saunováním při svíčkách. Aktuální novinkou od 23. ledna jsou Pondělky s Galaxií, kdy děti obdrží každé pondělí k zakoupené vstupence volnou vstupenku do zábavního parku Galaxie ve Zlíně. Chystáme i další novinky,“ doplnil Martin Pařízek.

Stejně jako loni mohou nyní bazény využívat v rámci akce Lyžuj a plav návštěvníci karlovického Ski areálu Razula. K vybraným skipasům dostanou ve všední dny hodinový vstup zdarma.

Termální bazény jsou součástí rozlehlého relaxačního centra Wellness Horal, které dále tvoří klimatizované kardio fitness studio a dvouposchoďový saunový svět se saunami, párou, tepidariem, venkovním a vnitřním whirlpoolem a sedmi masérnami, v nichž pracují maséři z Thajska a Srí Lanky. Návštěvníci tak mohou spojit koupání s dalšími relaxačními procedurami. Wellness Horal také loni jako jeden z prvních na Moravě začal provozovat stále oblíbenější saunovací ceremoniály.

Reklama

Výběr článků

Načítám