Hlavní obsah

Terezovský dvůr pořádá vozatajské závody O pohár Marie Terezie

Novinky, Žaneta Živělová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po velmi úspěšném dni koní, který pořádal Terezovský dvůr v červnu, se klub rozhodl po několikaleté odmlce uspořádat vozatajské závody O pohár Marie Terezie. Uskuteční se v sobotu 28. července v Terezíně u Čejče na Hodonínsku.

Foto: Žaneta Živělová
Článek

Bude se jednat o celodenní závody, které začnou v dopoledních hodinách drezúrami spřežení. Hlavní program odstartuje v 14.30 hodin překážkovými jízdami spřežení.

Závody jsou rozděleny do 5 skupin: kombinovaná soutěž fríských jednospřežní (A + C), kombinovaná soutěž fríských dvojspřeží, honební parkur teplokrevných dvojspřeží, honební parkur chladnokrevných dvojspřeží, honební parkur dvojspřeží malých koní.

Podle počtu přihlášených závodníků bude pak celé odpoledne vyplněno doprovodným programem. Pro děti je připravena jízda na ponících a skákací hrad. Dále mohou návštěvníci zhlédnout výstavu obrazů koní od Natalie Žampach Kohlmünzerové a fotografie koní Ing. Dalibora Gregora. Samozřejmostí bude bohatá tombola a občerstvení. Na večer je pak připravena Letní noc.

Reklama

Výběr článků

Načítám