Hlavní obsah

Teplický dorostenec zvítězil v turnaji stolních tenistů Ústeckého kraje

Novinky, Milan Řehák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 5. března se konal prestižní turnaj ve stolním tenise kategorie dorostenců Ústeckého kraje.

Foto: Milan Řehák

Michal Mít - vítěz turnaje

Článek

Tým SKST Teplice pod vedením Karla Freimanna přijel na turnaj nejlepší šestnáctky dorostenců v počtu 7 účastníků. Turnaj pořádal KSST UK v herně v Litoměřicích. Na modrých stolech se představila šestnáctka nejlepších a bylo se na co dívat.

"Elitní" první osmička sehrála 7 zápasů každý s každým a "B" osmička stejně tak. Tepličtí borci se rozdělili podle krajského žebříčku do zmíněných dvou skupin.

V elitní třídě se z SKST Teplice představili Michal Mít, jemuž bodově v sezóně 2016/2017 patří první pozice, Dan Kadlec, který je v žebříčku pátý, a Stanislav Čáp, který je na dvanácté pozici.

Vítězem turnaje se stal Michal Mít z SKST Teplice po těžkém zápase s Michalem Malým z Baníku Březenecká, který v konečném pořadí skončil druhý. Na třetí pozici se umístila Krystýna Kacálková SKST Děčín.

Tepličtí borci se připravují na M-ČR týmů dorostenců v Ostravě.

Konečné pořadí elitní osmičky: 1. Michal Mít, 2. Michal Malý, 3. Krystýna Kacálková, 4. Vojtěch Grubr, 5. Daniel Kadlec, 6. Matěj Kadlec, 7. Filip Vondráček a 8. Stanislav Čáp.

V "B" osmičce se tepličtí umístili: na 3. místě Martin Mašek, 5. Petr Vitiska, 6. Ondřej Pospíšil a 8. Tomáš Lichtenberk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám