Hlavní obsah

Tata Bojs zahrají v Ústí nad Orlicí

Novinky, Jiřina Michková

Skupina Tata Bojs byla vždycky svá jak hudebně, tak vystupováním. Proto jsou jejich koncerty tak výjimečné a neopakovatelné. A přesně takový bude koncert, který se uskuteční v pátek 1. března v Ústí nad Orlicí.

Foto: Jiřina Michková

Tata Bojs/Milan Cais

Článek

S nenucenou nonšalancí si Tata Bojs už přes 30 let udržují statut jedné z nejrespektovanějších kapel u nás. A to nejen díky muzice, ale i snahou neustrnout na místě, přinášet stále něco nového, být neotřelí, kreativní, zábavní a přitom nepodbíziví.

Přesvědčit se o tom můžete v pátek v kulturním domě v Ústí nad Orlicí. Zde odehrají více než 90minutový koncert. Ve videopozvánce na facebookovém profilu pořádající agentury ROCKISNOTDEAD slibují, že v Ústí nad Orlicí rozjedou pořádnej rock´n´roll. Je na co se těšit.

Hostem večera bude Hanka Kosnovská (Nil/Pražský výběr),která spolu s Veronikou Hložkovou objíždí republiku s autorskou tvorbou. A jak jsme u ní již zvyklí, i její koncert bude silným zážitkem.

Jeden z návštěvníku získá vstupenku na Metronome festival v Praze. Stačí přijít a v přestávce mezi koncerty si zmíněnou vstupenku chytit.

Vstupenky v prodeji: Hotel Poprad Ústí nad Orlicí, Probit Elektro Česká Třebová, Infocentra v Litomyšli a Žamberku, Trafika ul. Komenského Letohrad. Nebo online na www.rockisnotdead.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám