Hlavní obsah

Taneční mistři světa se představí při benefici v Sokolově

Novinky, Jan Bureš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taneční mistři světa chystají v Sokolově taneční benefici, během níž návštěvníkům předvedou své nejlepší choreografie. Uvedou tak dvacátý rok své existence.

Foto: Jan Bureš

Mirákl oslaví letos 20 let své existence.

Článek

V úterý 3. února se v sokolovském divadle koná od 17 hodin Benefice Taneční skupiny Mirákl. V programu jsou připraveny derniéry úspěšných choreografií z minulého roku, se kterými tanečníci dosáhli těch nejvyšších met – titulů mistrů ČR, dokonce mistrů i vicemistrů světa.  

„V současné době jsme ve fázi příprav novinek pro letošní rok ve všech věkových kategoriích, chtěli jsme se ale s těmi starými rozloučit ve velkém stylu. A právě zaplněné divadlo našimi příznivci tuto atmosféru dokáže vytvořit,” řekla vedoucí Miráklu Andrea Burešová

To, že pro tanečníky získávání medailí není jediným cílem, dokazuje benefiční zaměření programu. Na konci minulého roku společně s hokejisty HC Energie nafotili kalendář, jehož autorkou je Jana Mensatorová. Výtěžek z jeho prodeje je určen pro děti z kojeneckého ústavu. Fotky vznikaly právě v divadle v Sokolově a v rámci benefice bude předán výtěžek z jejich prodeje.

Akce se koná pod záštitou starosty Města Sokolova Bc. Jana Picky a zároveň otevírá 20. rok existence Miráklu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám