Hlavní obsah

Svatojánský bál princezen, rytířů a princů zve na nádvoří Chvalského zámku

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na vědomost se dává, že se otevře brána Chvalského zámku v Praze 9 všem princeznám, rytířům a princům pro Svatojánský bál na nádvoří, a to v neděli 18. června od 15 hodin. Budete tančit, bavit se, soutěžit společně s princeznami a rytíři a hrát budou nejkrásnější písničky z filmových pohádek.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Chvalský zámek znají děti i rodiče pro spoustu akcí, které pro vás pořádá, aktuálně po celé prázdniny probíhá interaktivní výstava Hlavolamy v uličkách starého města. K této výstavě patří mnoho doprovodných akcí - a jedna z nejkrásnějších je Svatojánský bál princezen, rytířů a princů, který se na nádvoří zámku koná v neděli 18. června od 15 hodin.

Přijměte naše pozvání a zúčastněte pohádkového bálu, na kterém se celá dvorní družina královsky baví. Budete tančit a soutěžit na krytém zámeckém nádvoří. Setkáte se s princeznami Šípkovou Růženkou, Popelkou, Zlatovláskou, vílou Ohnivkou – patronkou Chvalského zámku a její kamarádkou Meluzínkou, královnou, rytíři a uvidíte mnoho zajímavého a k tanci budou hrát nejkrásnější písničky z českých filmových pohádek.

Proběhne i rytířská šarvátka a volba nejkrásnější princezny a prince/rytíře bálu. Navíc dostanete zdarma čerstvě napečené koláčky z královské kuchyně a máte týž den v rámci bálu volnou vstupenku na výstavu Hlavolamy v uličkách starého města.

Neváhejte, oblékněte šaty princezny či prince, vezměte s sebou i pány rodiče a docválejte k nám na Chvalský zámek v Praze 9 - Horních Počernicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám