Hlavní obsah

Svatební veletrh Pardubice nabízí snoubencům inspiraci a nové trendy

Novinky, Adéla Trávníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počtrnácté přivítá snoubence, jejich rodiny a zamilované páry svatební veletrh v centru Pardubic. Foyer budovy ČSOB Pojišťovny ožije v pátek 26. ledna a v sobotu 27. ledna nejen přehlídkami svatebních a společenských šatů.

Foto: Adéla Trávníčková

Svatební veletrh Pardubice

Článek

Konec ledna v Pardubicích patří tradičně svatebnímu veletrhu. Také letos se veletrh koná v nádherném prostředí foyer budovy ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí.

„Svatební veletrh má opět pro snoubence připravena tři patra se vším, co potřebují pro svůj vysněný den D. Páry si vyberou z množství krásných svatebních i společenských šatů, pánských obleků, místo pro svůj svatební obřad nebo také místo pro svou svatební hostinu,” říká jednatelka pořádající agentury.

Nechybí ani snubní a zásnubní prsteny hned od několika zlatnických dílen za veletržní ceny. Ochutnat můžete také svatební dorty a cukroví, dokonce i slané pohoštění, uvidíte trendy ve vazbě svatebních kytic a dekorací, snoubenci si domluví i fotografování či pořízení videozáznamu ze své svatby.  

Doprovodný program akce je také bohatý. Uslyšíte zvuk harfy, zahraje safoxofonista, bude se také tančit. V sobotním programu vystoupí vítězka StarDance Veronika Lálová se svou karnevalovou sambou a flamencem. Vizážistky ukáží, jak nalíčit nevěstu, kadeřníci zase předvedou svůj um při úpravě vlasů do účesu. Krásné svatební šaty zdobí modelky při módních přehlídkách, které v prosklené vstupní hale budovy ČSOB Pojišťovny působí skutečně úchvatně.

Svatební veletrh Pardubice připravil pro snoubence kreativní soutěž o svatební cestu. Vyhrávající snoubence čeká pobyt ve luxusním spa resortu v Lázních Bělohradě.

Další informace najdete na webu a facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám