Hlavní obsah

Svatební dny na zámku v Litomyšli

Novinky, Zdeňka Kalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro perfektní svatební den je třeba vše pečlivě naplánovat. Zámek v Litomyšli nabízí možnost nalézt vše pro dokonalou svatbu na jednom místě – ve dnech 22. a 23. dubna na Svatebním veletrhu v Litomyšli. Zveme všechny zdarma do bezbariérových Kongresových sálů litomyšlského zámku.

Foto: Zdeňka Kalová

Nevěsty obsadí zámek v Litomyšli.

Článek

Již podruhé pořádá státní zámek v Litomyšli Svatební veletrh, a to ve dnech 22. a 23. dubna. Snoubenci se na jednom místě mohou seznámit s nejnovějšími trendy ve svatebním a společenském oblékání, česání i líčení.

K dispozici budou zástupci velkých regionálních svatebních i kosmetických salonů. Mohou navštívit floristickou show a vybrat netradiční svatební květiny. Nahlédnou do svatebních přání, ochutnají svatební dorty a cukroví.

Pro všechny, kdo hledají romantické místo pro svatbu, jsou oba dny připraveny krátké prohlídky tří svatebních míst – kaple, Rokokového salonku a salletu v zahradě, které nabízí k pronájmu Státní zámek Litomyšl.

Doprovod snoubenců a ostatní návštěvníci mohou zatím zhlédnout několik módních přehlídek, zajít na prohlídku zámku, nebo ochutnat dobroty a výtečnou kávu v Zámecké kavárně.

Reklama

Výběr článků

Načítám