Hlavní obsah

Suvereno uzavírá trilogii…

Novinky, Robin Suchánek

Nejen na Slovensku, ale také v České republice velice známý raper Suvereno vydává již svou třetí sólovou desku s názvem „ALCHYMISTA“. Suvereno má za sebou stovky koncertů, několik turné a také videoklipy, které najdete na serveru youtube.com a také jistě na hudebních televizních kanálech.

Foto: archiv Suvereno

Obal CD Alchymista

Článek

Album Alchymista se vzhledem k tomu, že ve vysokém zastoupení obsahuje zpěv, dá žánrově charakterizovat jako „popový hip hop“. Tematicky se zase řadí do kategorie „conscious (uvědomělý) hip hop“, protože skladby obsahují hlubokomyslné texty a především na hip hop nezvyklé texty bez vulgárních slov.

Jako hosté se na albu představila známá jména jako například Daniel Nekonečný, Tomi Popovič, Majk Spirit, Dominika Mirgová, Mad Skill a další.

Album som rozdelil do troch častí. Prvá čast (okrem 1.) sú tvrdšie a motivačné skladby. Druhá sú funny veci a rychlejšie tracky a čast tretia sú uvedomele a spirituálne skladby,“ prozradil raper Suvereno.

Vzkazuje také fanouškům, že se mohou také těšit na křest CD, na velké česko-slovenské turné ve spolupráci s agenturou NetwIN production a také na spoustu soutěží o již zmíněné nové CD Alchymista.

Suverenovi navíc vyšel 11. 11. 2012 nový videoklip s názvem Bláznovstvá, který již brzy můžete sledovat také na hudebním kanálu: http://www.youtube.com/watch?v=x9Pr6mpqgB0

Aktuální informace sledujte na www.suvereno.sk

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám