Hlavní obsah

Šumperské Oko nabídne unikátní film s Vlastou Burianem v hlavní roli

Novinky, Kamil Navrátil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 24. října nabídne od 19:30 hodin kino Oko Šumperk premiéru nově objevené komedie s Vlastou Burianem v hlavní roli. V dalších rolích se představí Anny Ondráková, tehdejší hvězda evropského formátu.

Foto: Džemfest
Článek

Film se promítá v rámci oblíbeného festivalu Džemfest, který letos nabízí koncerty Michala Hrůzy, Slzy, Trochy klidu nebo písničkáře Jana Buriana, který dnes festival zahajuje v 17 hodin v šumperské knihovně.

Z doprovodného programu výrazně vyčnívá uvedení němé komedie "jakou svět neviděl" Milenky starého kriminálníka na ČEZ filmové scéně. Kino Oko již několik měsíců uvádí dobový trailer Lupič.

„Není bez zajímavosti, že film je stejně starý jako kino, ve kterém se bude v sobotu promítat. Pro diváky, kteří přijdou v dobových kostýmech, máme připravené překvapení. Organizátoři diváky samozřejmě budou v dobových kostýmech vítat,” zve na Milenky starého kriminálníka organizátor festivalu Džemfest Ondřej Polák.

„Rekonstruovanou komedii plnou honiček a dvojnických scén doprovodí živá hudba v podání šumperských pianistů Zdeňka Dočekala a Jana Horníčka,” dodal Polák.

Reklama

Výběr článků

Načítám