Hlavní obsah

Stolní hokejisté poměřili síly v Brně

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 3. října se v Orlovně v Brně-Bohunicích sešli hráči k dalšímu turnaji Českého poháru 2010 v kategorii billiard hockey (šprtec).

Foto: Tomáš Vítámvás
Článek

Turnaje se zúčastnilo více než 40 hráčů, z nichž někteří hráli svůj první turnaj. Po herní odmlce se účastníci turnajů UHSH mohli setkat také s jedním z nejdéle hrajících hráčů Richardem Harnachem. 

Mladí hráči se setkávají s pojmenováním některých střel. Jméno Richarda Harnacha tak nese střela o zadní mantinel pohybem hokejky k sobě tzv. harnaška. Za svých nejlepších časů tak dokázal touto střelou zaskočit nejednoho výborného hráče a i dnes s ní slaví úspěchy.

V nedělním turnaji si nejlépe vedla dvojice hráčů týmu BHC Dragons Brno.  Vítězem se stal Miroslav Škorpík, který v klubovém finále porazil Jiřího Nakládala. Na třetí příčce oba doplnil zástupce pořadatele Doudeen Teamu Zdeněk Majer.

Nejbližší akce v Brně, kterou můžete navštívit, je místní 3. liga družstev - sk. Brno, které je dlouholetým pořadatelem právě Jednota Orel Bohunice. Její 3. kolo se koná již v sobotu 23. října od 9:00 v Orlovně Brno Bohunice. Pozvánky a výsledky pak můžete sledovat na www.uhshbrno.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám