Hlavní obsah

Stolní hokejista Henych v Modřicích na bronzovém stupínku

Novinky, Martin Kučera

Ve čtvrtek 25. ledna se utkali hráči a hráčky žákovské věku v SVČ Most v krajském kole Ligy škol.

Foto: BHC Most

CorroTech Liga škol – billiard-hockey šprtec

Článek

Zvítězil tým z Janova ve složení Michal Hanko, Petr Sivák, Lukáš Gabčo. Do celostátního finále, které proběhne v dubnu v Meziboří, postupují dále ZŠ Meziboří a 4. ZŠ Most.

O dva dny později pak cestovali hráči mosteckého billiard-hockeye šprtce na jižní Moravu k turnaji nejvyšší kategorie. Do Modřic vyrazili především muži a junioři, jimž šlo o první výraznější bodové zápisy do Českého poháru.

V konkurenci stovky účastníků si z mosteckých zástupců nejlépe vedl Petr Henych, který obsadil třetí příčku. Solidní výsledky zaznamenali také Ondřej Müller (17.), Dalibor Frýba (20.) a Patrik Purket (24.).

V nejbližším programu mají stolní hokejisté Pohár SVČ Most. Uskuteční se právě v SVČ, v sobotu 10.února a soutěžit se bude v billiard-hockeyi šprtci a v air-hockeyi.

BILLIARD-HOCKEY ŠPRTEC - VÝSLEDKY:

CorroTech Liga škol – oblastní kolo: 1. - ZŠ Janov „A“, 2. - ZŠ Meziboří, 3. - 4. ZŠ Most, 4. - 18. ZŠ Most, 5. - ZŠ Janov „B“, 6. - 15. ZŠ Most, 7. - 3. ZŠ Chomutov „A“, 8. - 3. ZŠ Chomutov „B“

Modřický kvartál – Český pohár, kat. ČP36: 1. Vít Vondál (BHK Ice Queen Boskovice), 2. Jaroslav Frankl (BHC Dragons Modřice), 3. Petr Henych…, 17. Ondřej Müller, 20. Dalibor Frýba, 24. Patrik Purket, 50. Michal Justra, 62. Matyáš Vaníček, 64. Jozef Matuščín, 83. Jan Matuščín (všichni BHC StarColor Most)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám