Hlavní obsah

Startují nominace Czech Social Awards 2019

Novinky, Martina Pospíšilová

Sedmý ročník udílení ocenění osobnostem, které baví a inspirují Česko na sociálních sítích, spustil od 1. října své nominace. Fanoušci tak mohou do 14. října nominovat prostřednictvím webu CzechSocialAwards.cz nebo aplikace (iOS, Android) své favority. Finálový večer se uskutečnění 28. listopadu.

Foto: Archiv Czech Social Awards

Udílení Czech Social Awards, Dominik Hašek a Kovy

Článek

Letošní soutěžní kategorie Czech Social Awards jsou: Inspiration & Influence, Fun & Entertainment, Cosmo Rising Star, Fair Play, Social Special Award a také Go Global, jejíž vítěz bude Českou republiku opět reprezentovat na Global Social Awards 2020.

„Letos poprvé v rámci Czech Social Awards předáme také ocenění Social Special Award za výjimečné působení na sociálních sítích. Historicky prvním vítězem této kategorie se stal na Global Social Awards 2019 Nash Grier, který dlouhodobě podporuje činnost neziskové organizace The Thirst Project, jež zajišťuje pitnou vodu v oblastech, kde není běžně dostupná,“ informovala Michaela Derynková, zakladatelka Social Awards.

Neméně důležitými principy letošního ročníku budou i férovost a transparentnost, které podporuje kategorie Fair Play. Toto ocenění si v minulém roce odnesl Karel „Kovy“ Kovář, který převzal ocenění v anketě již třetí rok po sobě. Nově se také v rámci Czech Social Awards uskuteční setkání finalistů a zástupců Organizace spojených národů (OSN).

Společnými silami umožní šíření a diskusi nad tématy, která jsou globálně důležitá. Užší spolupráci anketa s OSN zahájila již v minulém roce, kdy přímo podpořila komunikaci právě o klíčových tématech. Hlasování Na nominace naváže semifinálové hlasování, které bude probíhat od 21. října do 1. listopadu, a fanoušci mohou v každé kategorii udělit až dva hlasy. Ze semifinále poté vzejde 25 nejpopulárnějších social osobností Česka, z nichž fanoušci vyberou od 11. do 24. listopadu pětici vítězů.

Finálový event proběhne za účasti známých osobností 28. listopadu 2019, letos v netradičních prostorách Uhelného mlýna. Součástí večera bude i hudební program, který bude přenášen online na sociálních sítích. Moderátorkou slavnostního večera bude Zorka Hejdová.

Reklama

Výběr článků

Načítám