Hlavní obsah

Startuje Vánoční turné 2014 s Pavlínou Senič a jejími hosty

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po velmi kladném ohlasu a křtu vánočního CD Vánoční dům s Pavlínou Senić se vzácnými kmotry jako jsou herec Pavel Nový, zpěvačka Dasha, herečka Nela Boudová, moderátor Petr Vágner a fotograf Jakub Ludvík se operní pěvkyně Pavlína Senič rozhodla pro rok 2014 připravit Vánoční turné. Úvodní koncert se uskuteční v sobotu 29. listopadu v Kladně.

Foto: Lenka Žáčková

Vánoční turné Pavlíny Senič 2014

Článek

Akustický koncert je realizován ve spolupráci se souborem Musica Festiva v obsazení housle, violoncello, kytara a hoboj. Koncerty jsou sestaveny nejen z vánočních, ale i z klasických a známých skladeb a jsou obohacené o povídání s hostem, kterého si vybrala jednotlivá města, kde se koncerty konají.

U většiny koncertů to byl vcelku boj v rozhodování se, jakému hostu by v adventní čas nejraději naslouchali v jednotlivých lokacích. V několika případech se rozhodovali, rozhodovali, vybrali, ale vítěz již byl vázán k jiným povinnostem…

Bonusem vystoupení jsou také dárky pro vylosované posluchače, kteří se budou chtít losování zúčastnit a zanechají své jméno při vstupu do sálu paní uvaděčce. Mohou se těšit na dárky od Vánočního domu, vánoční CD Pavlíny Senič, ale také na vánoční hvězdy, které jsou vypěstované domácími pěstiteli pod značkou Česká květina.

Účinkující: operní pěvkyně Pavlína Senić, soubor Musica Festiva (hoboj Gabriela Plachá, violoncello Robert Kružík, housle Šárka Trávníčková, kytara Petr Štěpán)

Hosté Vánočního turné: Valerie Zawadská, Jan Přeučil, Vlastimil Harapes

Moderátor: Jiří Zbořil

Města, kde se budou koncerty konat:

29. 11. Kladno

  3. 12. Kralovice

  7. 12. Karlovy Vary

  9. 12. Jirkov

10. 12. Bílina

12. 12. Poděbrady

14. 12. Nechanice

28.12. Ostrov

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám