Hlavní obsah

Startuje prodej ročního předplatného na rok 2016 do zlínského divadla

Novinky, Hana Vondrášková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kráska z Leenane, Charleyova teta, Revizor, INRI a BIO RÁJ – tyto hry nasadilo Městské divadlo Zlín do nabídky oblíbeného ročního předplatného, které je od 2. listopadu v prodeji.

Foto: archiv MDZ

plakát roční předplatné 2016

Článek

Kromě atraktivních titulů láká zlínské divadlo do svých sedadel předplatitele na začátek představení už v 17 hodin, a to buď v pátek (skupina R1), nebo v úterý (skupina R2). Výhodou u těchto dvou skupin je mimo jiné beseda s herci bezprostředně po zhlédnutí inscenace přímo na scéně a také hlídání dětí zdarma.

„Roční předplatné je vlastně takové předplatné na přání. Dá se říct, že plní všechno to, co si diváci od předplatného žádají - včetně například besed s účinkujícími, které bývají velmi vtipné. Ale ono samozřejmě nejde jen o ten vtip, ale především o ten vzájemný pohled do očí, kdy už nesvítí divadelní reflektory. Jsem proto rád, že jsme před časem museli přidat i R2 a kdo ví, třeba jednou přijde doba i na R3,“ říká ředitel Městského divadla Zlín Petr Michálek. 

Přehled titulů ročního předplatného:

Martin McDonagh: Kráska z Leenane, tragikomedie drsná jako šmirglpapír, režie Konrád Popel, premiéra 31. října 2015

Brandon Thomas: Charleyova teta, viktoriánská retrokomedie, režie Hana Mikolášková, premiéra 21. listopadu 2015

Nikolaj Vasiljevič Gogol: Revizor, satirická komedie, u níž občas mrazí, režie Filip Nuckolls, premiéra 12. prosince 2015 

Hana Mikolášková: INRI, divadelní evangelium tady a teď, režie Hana Mikolášková, premiéra 20. února 2016

Jozef Krasula – Vladimír Fekar: BIO RÁJ, obrazy lásky v dějinách národa, režie Jozef Krasula, premiéra 9. dubna 2016

CENA PŘEDPLATNÉHO: 790 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám