Hlavní obsah

Soutěž Muž roku 2013 zná svého vítěze

Novinky, Jakub Vaniš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finále soutěže, která je obdobou dívčích klání krásy, se konalo jako každoročně v Náchodě. Letošní vítěz Antonín Beránek získal nejen hodnotné ceny, ale také se zúčastní mezinárodní soutěže Mister International. Volba Muže roku se uskutečnila v Náchodě již počtrnácté.

Foto: Jakub Vaniš

Mary Reynoldsová

Článek

V pátek 23. srpna 2013 bylo Městské divadlo Dr. J. Čížka v Náchodě svědkem souboje dvanácti finalistů letošního 14. ročníku soutěže Muž roku.

Soutěž, která původně začínala pouze jako regionální, se postupem let rozrostla a má dnes již mezinárodní dosah. Vítězové pravidelně reprezentují naši republiku na zahraničních soutěží a letos tomu nebude jinak.

Celým slavnostním večerem provázela moderátorská trojice ve složení Eva Decastelo, Monika Marešová a Lukáš Hejlík.

Finalisté letošního ročníku se utkali v několika disciplínách, jako je představení, promenáda v luxusním spodním prádle, volná disciplína.

Volná disciplína, která je velmi oblíbená a sklízí úspěch vždy u publika i porotců pravděpodobně rozhodla i o letošním vítězi. Ten si jako volnou disciplínu vybral neobvyklou choreografii s balónky.

V porotě, která rozhodla o letošním vítězi, zasedla řada významných osobností z kulturního, společenského a politického života, například Vlaďka Erbová, Lucy Junk, Štěpánka Decastelo, Michaela Dolinová, Eva Hrušková, Eva Jurinová, Martin Maxa, Miss Junior Tereza Řehořová, Dominika Mesárošová, Ljuba Skořepová, Jana Bobošíková, Muž roku Martin Gardavský, Muž roku Martin Zach a další známé osobnosti.

Přestože to porota neměla vůbec jednoduché, tak nakonec rozhodla, že Mužem roku 2013 se stane Antonín Beránek, kterému je 23 let a pochází z Brna.

Během večera nechyběly ani kulturní vložky v podobě hudebních vystoupení, a tak si publikum mohlo vychutnat vystoupení např. zpěváka Jana Bendiga, zpěvačky Marcely Březinové, zpěváka Vaška Noida Bárty a dalších vystupujících. 

Na finálovém večeru nechyběl ani předloňský vítěz Martin Gardavský, který se pyšní také titulem druhého nejkrásnějšího Muže světa, tomu dělal společnost Mr. International 2012 a Mr. Asia 2010 - Ali Hammoud z Libanonu.

Aby tomu nebylo málo, pozval organizátor této soutěže David Novotný kromě hvězdné poroty také vzácného hosta ze zahraničí a tím nebyl nikdo menší než britská královna Alžběta II., tedy přesněji řečeno její nejvěrohodnější kopie, herečka Mary Reynoldsová.

Výtěžek letošního ročníku bude věnován vítězovi Muže roku 2009 Martinovi Zachovi na jeho rehabilitaci, Stacionáři Nona a Ústavu sociálních věcí v České Skalici. Vítěz poletí opět reprezentovat Českou republiku na soutěž Mister International na podzim do Indonésie, další vítězové poletí na Manhunt International a Mister Universe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám