Hlavní obsah

Součástí Veletrhu Fortel v Třebíči bude letos i ekologický program

Novinky, Jan Marxt

Fortel - to je veletrh firem a prací s největší a nejrozsáhlejší prezentací firem, výrobků, služeb a pracovních příležitostí v regionu, který se koná v areálu borovinské továrny v Třebíči v pátek 26. května od 9 do 18 hodin.

Foto: Jan Marxt
Článek

Každý návštěvník si přijde na své. Bohatý program zahrnuje od workshopů, přes jarmark a hudební skupiny, také poprvé zábavně naučnou akci kolektivních systémů Elektrowin a Ecobat nazvanou Přelez, přeskoč, recykluj!

Elektrowin nechal speciálně pro tento účel vyrobit jedinečnou atrakci - nafukovací závodní dráhu o rozměrech téměř 12 x 3 metry, kterou budou návštěvníci zdolávat na čas.

Nejlepší časy dosažené v Třebíči i během dalších dílů seriálu budou v půlce září porovnány a vítězové tří kategorií si ze závěrečné akce odnesou ceny v hodnotě 20 000 Kč. Vyhlášení vítězů a předání cen se uskuteční na pražské Letné.

Elektrowin připravil nejen tuto atrakci, ale ucelený program na téma recyklace. Takže budou připraveny různé hry a kvízy. To vše v duchu sloganu Třiďte také elektro! Pokud na akci přinesete vysloužilý spotřebič, obdržíte drobný dárek, za pět odevzdaných baterií získáte navíc krabičku Ecocheese.

Během letošního roku bude tento seriál zábavně naučných akcí putovat po zajímavých místech v ČR a připomínat lidem význam sběru a recyklace starého elektra.

Reklama

Výběr článků

Načítám