Hlavní obsah

Sokol a Mádl budou hvězdy Dance Life Expo

Novinky, Lenka Žáčková

Dance Life Expo představuje jedinečné spojení tanečního festivalu a veletrhu určeného pro aktivní tanečníky i širokou veřejnost.

Foto: Jiří Jevický

Jiří Mádl a Ondřej Sokol pilně trénují

Článek

Specifického „předtančení“ se ujali Ondřej Sokol s Jiřím Mádlem. Oba se umí postavit před i za kameru, ale že bude jejich i taneční plocha, to opravdu nikdo nečekal. Dokáží se odvázat lépe než lecjací teenegeři. Jejich taneční kreace během několika hodin (díky internetu) obletěly celou Českou republiku i přilehlé zahraničí. S mírnou nadsázkou se dá říci, že je na scéně nové duo hiphoperů, jejichž ambice jsou velké a budoucnost se dá tušit.

Před časem se představili v klipu, kde spolu se skupinou dětí tančí v rámci hromadné choreografie, což si v listopadu zopakují naživo při pokusu o rekord na tanečním veletrhu v Brně. A teď je tady video nové. A dokonce podpořené ambicemi, které by u těchto dvou bavičů asi nikdo nečekal!

„Vrhli jsme se na hip hop, a tak jsme si něco o tomhle životním stylu zjišťovali. A přišli jsme na zajímavou věc! Jeden z nejznámějších raperů Kanye West před pár dny prohlásil, že se rozhodl kandidovat na prezidenta Spojených států. A tak jsme si s Jirkou řekli, že to zkusíme taky. Jen musíme zjistit, jestli nám povolí společnou kandidaturu,“ svěřil se po hiphopovém tréninku vtipálek Ondřej Sokol.

Taneční veletrh DANCE LIFE EXPO nabízí širokou škálu tanečních stylů, které si lze vyzkoušet na workshopech různých úrovní. Nadšence tance čekají 3 úžasné dny plné tance ve všech jeho podobách. DANCE LIFE EXPO je univerzální meeting pro všechny se zájmem o hudbu a tanec. Pro některé z Vás to může představovat začátek aktivní činnosti, pro pokročilejší tanečníky přináší možnost konfrontace, inspirace, sdílení zkušenosti a informací. Pro ostatní jednoduše zábavu a příjemně strávený čas. Věříme, že si najdete to své.

Termín konání: 6.- 8. 11. 2015

Souběžně probíhající akce: veletrh sportovních potřeb SPORT Life a festival zábavy IN-JOY

Video: http://www.uschovna.cz/zasilka/GAF2K77HAEA7XI77-7H3

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám