Hlavní obsah

Sněhurka vyprodává haly, čeká ji turné po dalších osmi městech

Novinky, Adéla Majerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po úspěšné premiéře, která se uskutečnila 5. října v Třinci, putuje show Sněhurka na ledě po dalších městech České republiky.

Foto: Adéla Majerová
Článek

Zatímco 13. října měla zastávku ve zcela zaplněném Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně, o týden později se přesunula do Českých Budějovic. V Čechách zůstane až do posledního představení v Tipsport Areně v Pardubicích 24. listopadu. Mezi tím se zastaví 3. listopadu v Karlových Varech v Realistic Areně a 17. listopadu v liberecké Home Credit Areně.

Tour bude pokračovat 26. ledna ve Zlatopramen Areně v Ústí nad Labem, 2. února DRGF Areně v Brně, o týden v později zavítá do Tipsport Areny v Praze, aby se 16. února vrátila „domů“ na severní Moravu do Ostravar Areny.

V současné době probíhají jednání v Polsku a na Slovensku, pro které se Sněhurka připravuje právě na rok 2019.

Muzikál Sněhurka na ledě přináší unikátní spojení ledové show, vzdušné akrobacie a živé hudby. Hlavní mužskou roli ztvárňuje mistr Evropy v krasobruslení Tomáš Verner, Sněhurku tančí mistryně republiky Ivana Buzková. Hlasy jim propůjčili David Gránský a Dara Rolins. Režie se ujal proslulý slovenský režisér Jaro Moravčík, autorem hudby je Vašo Patejdl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám