Hlavní obsah

Snědenou pizzu a vypité pivo chtěl zaplatit sexem

Novinky, Vratislav Konečný

Dva kuriózní případy spojené s konzumací jídla museli řešit o víkendu pražští městší strážníci. S nedostatkem peněz na útratu se již setkali, ale aby někdo konzumaci chtěl platit onanií, to tu ještě nebylo. Ani není jasné, jak si dotyčný protislužbu představoval.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Strážníci o víkendu museli dvakrát zasahovat u případu odmítnutí zaplacení útraty.  V pizzerii v Korunní ulici v sobotu večer 22letý mladík snědl objednanou pizzu a zapil jí pivem. Peníze v hodnotě 160 korun však u sebe neměl.

„Začal vykřikovat, že svou útratu zaplatí sexem. K velkému překvapení dalších hostů a obsluhy se přede všemi obnažil a začal onanovat. Přivolaní strážníci ho předali městské policii. Další případ se stal v neděli večer. V restauraci v Pařížské ulici si objednala 20letá cizinka kolu a kaviár. Cenu za konzumaci v hodnotě téměř dvou tisíc korunu však odmítla zaplatit. Vzhledem k tomu, že nebylo možno zjistit její totožnost na místě, strážníci z  Prahy 1 ji předvedli na Policii České republiky,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám