Hlavní obsah

Smyčcové trio INFLAGRANTI pokřtí CD Christmas Symphony

Novinky, Ivana Kvasnicová

Křest limitované edice CD Christmas Symphony smyčcového tria INFLAGRANTI se uskuteční v pondělí 15. října od 17 hodin v prodejně Bontonlandu na Václavském náměstí v Praze. Kmotrem alba je Josef Vojtek.

Foto: INFLAGRANTI
Článek

V pondělí 15. října vychází CD Christmas Symphony doplněné o DVD Brioso natočené v divadle Palace Album - obsahuje melodie Johna Lennona, Leonarda Cohena, Mariah Carrey, Celine Dion, ale i klasické vánoční songy v podání smyčcového tria INFLAGRANTI za doprovodu symfonického orchestru s dirigentem Martinem Kumžákem.

Album je doplněno o DVD Brioso, na kterém je záznam koncertu z prosince 2009 v divadle Palace, za které dostala skupina INFLAGRANTI v roce 2011 Zlatou desku. Na koncertu vystoupili Petr Kolár, Petr Bende a Petr Muk. Na DVD Brioso najdete písně světových kapel The Beatles, Deep Purple, Nirvana, Metallica, Europe, Queen, nebo také Vivaldiho, Bacha či Bizeta.

Součástí programu je veřejná tisková konference k vánočnímu turné smyčcového tria INFLAGRANTI, které doprovodí jako host zpěvák Josef Vojtek.

Reklama

Výběr článků

Načítám