Hlavní obsah

Slovácko hledá další tradiční výrobce

Novinky, Renáta Polišenská

Věnujete se řemeslu, máte šikovné ruce a svou práci děláte s láskou? Pak nejen, že patříte k té šťastnější části pracujících, ale ještě máte možnost se zapojit do projektu Tradiční výrobek Slovácka a získat tak řadu výhod.

Foto: Renáta Polišenská

Tradiční výrobek Slovácka

Článek

Díky podpoře Nadace Synot a městu Uherské Hradiště, vyhlašuje sdružení Region Slovácko, druhou letošní výzvu pro příjem žádostí o udělení známky Tradiční výrobek Slovácka.

„Hledáme řemeslníky, kteří se věnují tradičním slováckým řemeslům s precizním přístupem a především s láskou k tradicím,“ popsal jednou větou, v níž je vystiženo vše, Mgr. Josef Hapák, tajemník Regionu Slovácko v Uherském Hradišti.

Výrobce, který má zájem se do projektu zapojit, musí splnit přísná hodnotící kritéria, předložit výrobek, vyplnit Žádost o udělení ochranné známky, přiložit požadované doklady a vše doručit v termínu 1. 9. – 30. 9. 2013 na adresu Region Slovácko - Tradiční výrobek Slovácka, Masarykovo náměstí 21, 686 01, Uherské Hradiště. Požadované dokumenty jsou volně ke stažení na webových stránkách.

Výrobci zapojení do projektu získají výhody v podobě propagace, podpory prodeje, nabídky prezentací či jarmarků v ČR i zahraničí nebo prodeje zboží prostřednictvím e-shopu. V současné době je do projektu zapojeno 39 výrobců z různých oborů a jejich řady se nadále rozšiřují. 

Další informace: Tradiční výrobek Slovácka, Masarykovo nám. 21, 686 01 Uherské Hradiště, 572 525 528,  www.tradicnivyrobek.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám