Hlavní obsah

Slavice Helena Vondráčková si v Brně zastepuje s Tomášem Slavíčkem

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jedním z hostů narozeninové show Heleny Vondráčkové, která proběhne ve čtvrtek 13. dubna v brněnském Boby centru, bude mistr světa ve stepu Tomáš Slavíček. Koncert, na němž vystoupí celá řada hostů, zaznamenají kamery České televize.

Foto: archiv Petr Soukup

Helena Vondráčková a Tomáš Slavíček během zkoušky v Boby centru.

Článek

Tomáš Slavíček, který s hlavní hvězdou předvede právě stepařské umění, je jedním z hlavních lektorů a choreografů Tap Academy Prague. Stepuje od svých pěti let a více než dvanáct let vyučuje step pro všechny věkové kategorie. Dnes už proslulý stepař a tanečník je několikanásobným mistrem České republiky, Evropy i světa. Za svou trenérskou kariéru vychoval několik mistrů světa a vytvořil mnoho vítězných choreografií pro soutěže na mezinárodní úrovni.

Během koncertu, který režíruje Petr Soukup, se vedle Heleny Vondráčkové a již zmíněného Tomáše Slavíčka představí v rolích hostů také Jitka Zelenková, slovenská vokální skupina Fragile, zpívající herec Jan Cina, Leona Machálková, ale také Radka Fišarová a Jitka Asterová, s nimiž si hlavní hvězda "střihne" směs z muzikálu Mamma Mia!

Hudební doprovod obstará zpěvaččina kapela Charlie Band, která bude rozšířena o smyčcovou a dechovou sekci. Co se týče repertoáru, tady avizovala zpěvačka nejen své největší hity, ale i novinky z aktuálního alba Dávno vím svý.

Zazní však i několik duetů  - například s Janem Cinou, který zabodoval v první řadě televizní show Tvoje tvář má známý hlas, si zazpívá známý duet Znám jednu starou zahradu z pohádky Šíleně smutná princezna, s Leonou Machálkovou zase uvede v premiéře novou píseň, která vyjde jako bonus na jejím chystaném supraphonském 5CD výběru. Ten by se měl na hudebním trhu objevit už koncem května.

Záznam brněnského koncertu Heleny Vondráčkové uvede Česká televize pravděpodobně v červnu, kdy zpěvačka oslaví sedmdesáté narozeniny.

Reklama

Výběr článků

Načítám