Hlavní obsah

Skotský kytarista Alec Munro zahraje v Afro kavárně Kahawa

Novinky, Iva Bonyoma Lutchimba

Akustický alternativní rock zazní v komorním prostředí Afro kavárny Kahawa v Ostravě ve čtvrtek 15. listopadu od 18.30 hodin. Zahraje skvělý skotský kytarista Alec Munro.

Foto: Alec Munro

Skotský kytarista Alec Munro

Článek

Alec pochází z města Selkirk poblíž Skotského Edinburghu. V Ostravě žije už dva roky, vyučuje angličtinu a také dává soukromé hodiny hry na kytaru.

Ve svém rodném Skotsku hrál s kapelami Royal Edinburgh Music a Ridgeback, se kterými koncertuje, kdykoliv má cestu domů. Po přestěhování do ČR začal vystupovat sólo pod jménem Woe Betide the Boy. Lidé ho již mohli vidět v ostravském Plánu B a Hudebním Bazaru nebo uherskohradišťském Cafe Portal.

Alec Munro je nejen vynikající kytarista, ale také skladatel a bubeník. V Afro kavárně Kahawa na Nádražní ulici 27 v Ostravě si poslechnete jeho vlastní tvorbu zaměřenou především na metalové balady a alternativní akustický rock.

Alecovy koncerty jsou živé a bezprostřední díky tomu, že Alec často a rád komunikuje s publikem. Už se velmi těší na svůj první solový koncert v Afro kavárně Kahawa, kde už před časem vystupoval s bubeníky ze skupiny Camara.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám