Hlavní obsah

Školní rok v Trnce zahájí zápisy nových žáků

Novinky, Pavla Vaněčková

Soukromá základní umělecká škola Trnka v Plzni zve první týden školy všechny tvořivé děti k zápisu na nový školní rok.

Foto: Ivana Pavlů

Výtvarné soustředění, Domaslav

Článek

Zajímají se vaše děti o kreslení, malování, modelování, animaci nebo divadlo? Svůj talent tedy mohou rozvíjet v naší škole, jejíž výuka je založena na principech individuálního vztahu ke každému žáku, k jeho osobnostnímu typu, ke specifiku nadání.

Snahou pedagogického sboru je rozvíjet vnímavost, citové bohatství, kreativitu i sociální postoje dětí. Odkrýváme žákům možnosti výtvarného, filmového a dramatického jazyka jako prostředku komunikace, nástroje ke změně a obohacení světa.

Výuka se vždy přizpůsobuje potřebám a schopnostem žáků, ti mají možnost výběru z velkého množství výtvarných technik, stylů a oborů od klasických po experimentální. Základní formou výuky je hra, experiment, hledání, přátelství a vzájemný respekt.

Kde? ZUŠ Trnka, Staniční 2, Plzeň -  Doubravka a Mikulášské náměstí 15, Plzeň (ateliér keramiky a sochařství)

Co? Zápis nových žáků do předmětů Výtvarná tvorba a kultura, Prostorová tvorba a kultura, Výtvarná a multimediální tvorba, Dramatická tvorba a vnímáni dramatického umění

Kdy? 1. 9. - 4. 9. (Staniční 2), 1. 9. a 3.  9. (Mikulášské náměstí 15)

V kolik? 14:00 - 17:00

Základní umělecká škola Trnka byla založena v roce 2002 z iniciativy Daši Nesvedové, která je dodnes ředitelkou školy. Školou prošly za dobu její existence stovky talentovaných dětí, které se rozvíjely ve výtvarném nebo literárně-dramatickém oboru. V současné době má škola mezi ostatními plzeňskými školami své nezastupitelné místo a prosazuje se s velkým úspěchem i na soutěžích základních uměleckých škol v rámci celé České republiky. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám