Hlavní obsah

Skipark Velká Chuchle otevře své brány na Silvestra

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Skiparku v Praze-Velké Chuchli využívají mrazivého počasí a vyrábějí technický sníh. Od středečního rána se bude upravovat krátký okruh a odpoledne už můžete vyrazit na běžky.

Foto: Archiv

zasněžený areál

Článek

Zasněžuje se od 27. prosince a lyžovat se v Chuchli bude nejdříve v historii a to na Silvestra roku 2014

Od roku 2011 hlavní město Praha umožňuje svým obyvatelům využívat v zimních měsících chuchelský dostihový areál pro zimní sporty. Pravidelně připravuje běžecký okruh i zázemí včetně půjčovny lyží a kompletního vybavení.

Lyžařský Skipark je pro návštěvníky zdarma a jelikož se nachází na hlavní trati Praha-Beroun, není problém se sem dopravit přímo ze středu hlavního města. Návštěvníci, kteří přijíždějí vlastním automobilem, mohou využít parkoviště dostihového závodiště.

V letošním roce bude otevřeno na Silvestra, což podle informací pořadatelů je nejčasnější otevření areálu v jeho historii. Předpověď počasí je na další dny příznivá, proto intenzivní příprava technického sněhu je nyní i doplněna o sníh přírodní a celé okolí areálu je nádherně naladěno do zimního počasí. Proto neváhejte a v poslední den v roce se vydejte do Skiparku Velká Chuchle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám