Hlavní obsah

Šipkový maratón v Hřebečníkách

Novinky, Petra Kulhánková

Hned tří turnajů se zúčastnili hřebečničtí šipkaři o uplynulém víkendu. Páteční večer patřil otevřenému turnaji Hřebečníky Open, ve kterém se opět po měsíci sešli registrovaní i neregistrovaní hráči ze širšího okolí, domácí i chataři.

Foto: Petra Dolanská
Článek

Turnaje se zúčastnilo celkem 18 hráčů, z toho bylo sedm žen. I tentokrát proto mohl proběhnout rychlý dámský miniturnaj ve hře 301, ve kterém zvítězila domácí Majka Somolová.

Vítězství v hlavním turnaji 501 DO si do Berouna odvezl Josef Štádler, jinak hráč ligového šipkového týmu Good Bulldock Prdelky Beroun. Na druhém místě se umístil domácí Jiří Kulhánek ml. a třetí místo obsadil Miloslav Jiránek, který tak oslavil své narozeniny.

V sobotu se v hřebečnické hospodě U Globusu hrál již osmý kvalifikační turnaj série Bakalář Cup. Ten řádně zamíchal dosavadním průběžným pořadím, takže boj o finále bude ještě zajímavý. Prozatím je kvalifikováno devět hráčů a řada dalších má ve třech zvývajících turnajích ještě šanci.

Nedělní podvečer patřil v Hřebečníkách již třetímu ligovému utkání. Tentokrát domácí Globus DC Hřebečníky nastoupil proti týmu Zaječí Chlup Jitřenka Praskolesy. Průběh zápasu nebyl tak jednoznačný, jak by se z konečného výsledku (5:13) dalo usuzovat.

V osmnácti vyrovnaných zápasech měli tentokrát více štěstí hosté. I tak se hráči Globus DC Hřebečníky probojovali z posledního místa průběžného pořadí. Na příští ligový zápas pojedou hřebečničtí do berounského rockového klubu Prdel k zápasu s týmem Good Bulldock Gang Beroun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám