Hlavní obsah

Silničáři uzavřeli část Koněvovy ulice v Praze na Žižkově, dva týdny se bude frézovat

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Praze se v noci na pondělí uzavřela jedna z důležitých ulic. Koněvovu ulici od křižovatky Ohrada směrem do centra uzavřeli silničáři z důvodů frézování vozovky. Uzavírka potrvá dva týdny.

Foto: Ondřej Kořínek

Silničáři uzavřeli ulici Koněvova a odtahují vozidla

Článek

Koněvova ulice napojující se na ulici Husitskou v Praze 3 je od pondělí 23. dubna směrem do centra uzavřena. Týká se to úseku mezi křižovatkou Ohrada po křížení ulic Husitská a Prokopova. Ulice je v tomto směru jednosměrná a z centra průjezdná.

Silničáři v pondělí začali s frézováním vozovky, která to vyžadovala již několik měsíců. Stav silnice totiž připomínal spíš tankodrom než důležitou spojnici s centrem města.

Uzavírka potrvá do 7. května a odkloněny jsou i autobusové linky 133, 136, 175, 207 a 509. Směrem do centra jezdí autobusové linky po Roháčově a Prokopově ulici, kde jsou také zřízeny náhradní autobusové zastávky. Pro osobní vozidla přijíždějící od Krejcárku a z Jarova jsou objízdné trasy značeny přes Olšanskou ulici.

Dopravní podnik na svých webových stránkách v pondělí odpoledne upozornil cestující na zpoždění linky 136. Zpoždění může dosahovat 15 až 30 minut.

Reklama

Výběr článků

Načítám