Hlavní obsah

Silně podnapilý mladík bezdůvodně napadl a zranil čtyři lidi

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Množství podlitin a odřenin způsobil čtyřem mužům v neděli 11. června v Rokytnici na Zlínsku opilý třiadvacetiletý mladík, když je bezdůvodně napadl. Zranění naštěstí nebyla vážná a nikdo z nich neskončil v péči lékařů.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Ilustrační foto.

Článek

„Mladého agresora, kterému v době útoku kolovaly v krvi 2,78 promile alkoholu, vyšetřují kriminalisté kvůli podezření z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, za což mu hrozí až tříleté vězení,“ informovala v úterý 13. června policejní mluvčí Lucie Javoříková.

V neděli odpoledne opilý mladík znenadání zaútočil na šedesátiletého muže, který stál opřený o zábradlí mostu přes potok Rokytenka. „Útočník ho nečekaně uchopil za nohy a přehodil přes zábradlí do koryta potoka. Muž dopadl na kamenný okraj koryta. Napadenému přispěchal na pomoc pětašedesátiletý senior, také jeho však agresivní mladík napadl několika údery pěstí. Poté odešel do místní hospody, kde řádil dál. Nejprve rozbil o zem sklenici s pivem, potom napadl čtyřiatřicetiletého hosta,“ popsala mladíkovo chování policistka.

O něco později zranil mladý agresor i pětačtyřicetiletého muže, který se mu pokoušel zabránit v jeho řádění a chtěl situaci zklidnit. „Čelem mu uštědřil ránu do obličeje a poté ho tloukl pěstmi. Jeden z napadených mezitím přivolal policejní hlídku, která řádícího agresora ihned zajistila. Po dechové zkoušce putoval opilec k vystřízlivění na záchytku. Poté ho policisté umístili do policejní cely a mladý muž se podrobil neodkladným úkonům. Nyní je vyšetřován na svobodě,“ uzavřela policejní mluvčí Lucie Javoříková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám