Hlavní obsah

Sdílejte zážitky z dovolené či výletů. Inspirujete druhé a možná i vyhrajete

Novinky, Jakub Schmid

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamarád Nenuda vyhlašuje v měsíci srpnu velkou letní soutěž. Stačí jen přidat příspěvek na facebookové stránky Mládež In Zlín a čekat, kolika lidem se bude příspěvek líbit.

Foto: Jakub Schmid
Článek

„Léto je ideálním ročním obdobím k cestování. Mládež i dospělí mohou cestovat i díky projekt. Soutěž jsme vymysleli proto, abychom si připomněli, jaká krásná místa máme kolem sebe. Jistě se mnozí lidé nechají prostřednictvím této netradiční soutěže inspirovat,“ informovala ředitelka spolku Kamarád Nenuda Ivana Scharfová.

Pravidla jsou velmi jednoduchá. Nahrajte na facebookové stránky Mládež in Zlín krátký a stručný příspěvek s fotografií. Ten, který získá nejvíce „lajků“ od fanoušků, vyhrává. „Soutěž není určená jen pro mladé, ale všechny věkové skupiny. Vítězný příspěvek s fotografií obdrží například volné vstupenky do BAŤOVA INSTITUTU, Golden apple Cinema, Lázní Kostelec a další zajímavé ceny,“ prozradila Ivana Scharfová.

Uzávěrka soutěže je 31. srpna. Pro bližší informace si mohou zájemci napsat na kamarad@nenuda.eu, nebo volat na telefonní číslo 777 779 027.

Spolek Kamarád Nenuda se věnuje aktivitám zaměřeným na rodiny s dětmi, organizování volnočasových aktivit, zabezpečování prázdninového provozu pro děti, pořádání společných přímořských pobytů pro celé rodiny včetně babiček a dědečků. V neposlední řadě nabízí také Miniškolku, která rozvíjí schopnosti a dovednosti dětí v příjemném a přátelském prostředí. Rovněž navštěvují místnost Snoezelen, která je speciálně upravená a jejímž cílem je působit na všechny lidské smysly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám