Hlavní obsah

S vysloužilcem do ZOO Ústí nad Labem zadarmo, nebo se slevou

Novinky, Táňa Modlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci oslavy Dětského dne připravila Zoologická zahrada Ústí nad Labem na sobotu 31. května 2014 ve spolupráci s kolektivním systémem Elektrowin akci pro malé i velké návštěvníky.

Foto: Táňa Pokorná

Akce S vysloužilci do ZOO se každoročně koná na mnoha místech v ČR, láká tisíce návštěvníků

Článek

Ten, kdo tento den přinese do zoo vysloužilý elektrospotřebič, obdrží dětskou vstupenku v hodnotě 60 Kč zdarma, nebo slevu v této výši pro dospělého návštěvníka.

„Akce s vysloužilci do zoo se u nás koná již poněkolikáté a u návštěvníků se těší stále větší oblibě. Jsem ráda, že letos se v zoo setkáme u příležitosti oslav Dětského dne, protože odevzdáním starého elektrospotřebiče na správné místo mohou lidé jednoduše pomoci k ochraně nejen našeho okolí. A navíc tím rodiče ukazují dětem příkladné chování jak efektivně ochraňovat životní prostředí,“ uvedla vedoucí propagačního oddělení Zoo Ústí nad Labem Tereza Limburská.

U stánku kolektivního systému Elektrowin se navíc děti i dospělí dozví, jak správně zacházet s vysloužilým elektrozařízením, aby neohrožovalo životní prostředí.

Tato akce by měla jak malým, tak dospělým návštěvníkům připomenout, že vysloužilé elektrospotřebiče nepatří do směsného odpadu. A že je nutné tyto spotřebiče odevzdávat buď do sběrných dvorů, u prodejců elektra nebo na dalších dvanácti stech odběrných místech po celé České republice.

Reklama

Výběr článků

Načítám