Hlavní obsah

Rozmarné léto s Tomášem Klusem zahájí v Mikulově prázdniny

Novinky, Jitka Sobotková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny v Mikulově začínají Rozmarným létem. Tak se jmenuje netradiční dvoudenní festival, který propojí hudbu s divadlem. V nově zrekonstruovaném mikulovském amfiteátru začne v pátek 3. července divadelním představením Světáci a vyvrcholí sobotním koncertem Tomáše Kluse.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

„Co jiného nabídnout pro letní pohodu než proslulou komedii Světáci, se kterou přijede divadelní společnost Háta. Zahrají například Jan Přeučil, Martin Zounar, Adéla Gondíková, Olga Želenská, Pavel Vítek nebo Ivana Anderlová," uvedla za organizátory Martina Jablanovská. Představení začne v devět hodin večer.

Sobota odstartuje v amfiteátru už od deseti hodin dopoledne programem pro děti. „Připraveny jsou různé soutěže a hlavně se děti mohou těšit na pohádkové divadelní představení. Cílem této akce je, aby se bavili všichni společně. Proto se snažíme vyhovět všem věkovým skupinám," řekla Martina Jablanovská.

Sobotní hudební scéna bude patřit koncertům skupin Crossband, UDG nebo Jaroslavu Uhlířovi a třešničkou na dortu bude plnohodnotný koncert Tomáše Kluse. „Tento způsob léta zdá se mi poněkud ROZMARNÝ…“ říká písničkář, který pokřtí 27. června ve Svojšicích u Pardubic své nové album.

Vstupenky na oba festivalové dny jsou zvýhodněné, podobně jako rodinné vstupné. Lístky lze zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream.

Reklama

Výběr článků

Načítám