Hlavní obsah

Royal Squad představuje nový hudební projekt světové úrovně

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt Royal Squad, s kterým přišlo bubenické uskupení Groove Army v čele s perkusionistou Tokhim, se premiérově představil již v loňském roce. Aktuálně připravuje turné, především finišuje s přípravou na křest první desky. Už dnes lze zhlédnout video s prvním singlem projektu.

Foto: Archiv Royal Squad

Tokhi a bubenické uskupení Groove Army

Článek

Díky videu se i na vás přenese skvělá atmosféra koncertů Royal Squad a navíc zjistíte, že ty emoce prostě chcete zažít znovu. Tokhi má s projektem velké plány. G.A.R.S. (Groove Army Royal Squad), intenzivní beaty zasazené do moderních aranží, vyrazí divákům dech. Royal Squad je představením toho nejlepšího, co si kdy dokázalo uskupení Groove Army vysnít a reálně vytvořit.

Součástí provedení každého koncertu jsou působivé intro, masky, nádherné kostýmy a vyladěná scéna. Mimo bubenické smršti na klasické nástroje této kapely se představí i koncertní bicí sada, DJ set, obří gong, nebo barely, které zaplní celou stage. Koncertní show pro fanoušky proběhne 9. dubna v Praze.

Hudební fúze přesahuje několik žánrů. Leader Tokhi při tvorbě této show čerpal ze svých celoživotních zkušeností z muziky a cest s hudbou po většině kontinentů naší planety. Navíc není žádným nováčkem na hudební scéně. Zazářil společně s mnoha významnými osobnostmi. Je spojovaný s osobnostmi jako je Karel Gott, Marek Ztracený, Pavel Šporcl, Support Lesbiens, Mandrage, UDG, Laura a její tygři nebo Ondřej Ruml.

Tokhimu se po nocích hlavou honilo tisíce myšlenek a jedna zcela výjimečná, kdy chtěl v záři reflektorů zanechat za sebou jasnou stopu, přinést něco unikátního, z čeho lidé zažijí nadšení, radost, husí kůži po celou dobu představení. Tak se stalo a projekt Royal Squad je toho jasným důkazem. Přední český perkusionista míří za hranice České republiky a rozhodně na to má.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám